PCE-EVSE 310 EVSE Test Cihazı | Şarj İstasyonları İçin Tip 2 Test Adaptörü
PCE-EVSE 310 EVSE test cihazı ; elektrikli otomobiller için şarj istasyonlarını (şarj modu 3) test etmek üzere VDE 0100 test cihazları için geliştirilmiştir.
PCE-EVSE 310 EVSE Test Cihazı
Şarj İstasyonları İçin Tip 2 Test Adaptörü
PCE-EVSE 310 EVSE test cihazı; elektrikli otomobiller için şarj istasyonlarını (şarj modu 3) test etmek üzere VDE 0100 test cihazları için geliştirilmiştir.

PCE-EVSE 310 EVSE Adaptör Özellikleri
- PCE-EVSE 310 EVSE, tesisat test cihazı PCE-ITE 55B veya diğer pek çok standart VDE 0100 test cihazı ile kullanılabilir. EVSE test cihazının ledleri sayesinde 3 fazda voltaj tespiti için bir tesisat hatası olup olmadığı hızlı bir şekilde belirlenebilir.
- PP State döner anahtar, şarj kablosunun akım taşıma kapasitesini simüle etmek için kullanılabilir.
- Akım taşıma kapasitesi, EVSE test cihazında PP ve PE iletkenleri arasına bağlanan çeşitli dirençlerle simüle edilir. CP State döner anahtarı kullanılarak çeşitli araç durumları simüle edilebilir. Araç durumları, CP ve PE iletkenleri arasına bağlanan farklı dirençlerle simüle edilir.
- Prize harici bir yük bağlanabilir. Bu çıkış sadece ölçüm amaçlıdır ve elektrik sayacının işlevini kontrol etme imkanı sunar. Bunun haricinde, EVSE test cihazı, bir PE arızasını (topraklama hatası) simüle etmek için de kullanılabilir.
- EVSE test cihazı, bir taşıma çantası içinde teslim edilir.
- Ürünün kutu içeriği; 1 x EVSE Test Cihazı PCE-EVSE 310, 1 x Tip 2 Adaptör, 1 x Taşıma Çantası, 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu şeklindedir.
- Tip 2 adaptör dahildir, Tip 1 bağlantılı wallbox için opsiyonel adaptör de ayrıca satılmaktadır.

Ürün kutusundan sadece Tip 2 adaptör çıkmaktadır. Tip 1 adaptör opsiyonel olarak satılmaktadır.


Ürünün kutu içeriği; 1 x EVSE Test CihazıPCE-EVSE 310, 1 x Tip 2 Adaptör, 1 x Taşıma Çantası, 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu şeklindedir.
- PE Ön Testi
- Var, kapasitif elektrod ile
- PP Simülasyonu
- Açık, 13 A, 20 A, 32 A, 63 A
- CP Durumu
- A, B, C, D
- CP Arızası "E"
- E
- PE Arızası / Topraklama Hatası
- Var
- Bağlantılar
- L1, L2, L3, N, PE
- Bağlantılar Ek Bilgi
- Maks. 230 V (1 fazlı) / 430 V (3 fazlı); 50 / 60 Hz | 10 A / 250 V | Kabloya takılı Tip 2 adaptör | (Tip 1 için opsiyonel adaptör gereklidir)
- Standartlar
- IEC62196-2 Tip 2 adaptör
- Kablo Uzunluğu
- 25 cm
- Güvenlik Standardı
- CAT II / 300V
- Şebeke Prizi
- Maks. 250 V; 50/60 Hz; 10 A
- Çıkış
- 2 adet 4 mm soket (sinyal çıkış terminalleri)
- Sigorta
- Şebeke prizi T10A/250V
- Koruma Sınıfı
- IP40
- Ağırlık
- 643 g
- Boyut
- 600 x 105 x 73 mm
- Çalışma Koşulları
- 0°C ... 40°C, %80 n.o
- Depolama Koşulları
- -10°C ... +50°C, %80 n.o
- Paket İçeriği
- 1 x EVSE Test Cihazı PCE-EVSE 310, 1 x Tip 2 Adaptör, 1 x Taşıma Çantası, 1 x İngilizce Kullanım Kılavuzu
Sattığımız Ürünlere Servis Hizmeti Sunuyoruz
Kaliteli Ürünler Satmaya Çalışıyoruz
Ürünleri Sizden Önce Biz Deniyoruz
































