2015 Ledli Masaüstü Büyüteç

Loyka 2015 ledli masaüstü büyüteç; üzerinde bulunan 30 adet led ve 3X cam lensi ile net bir görüntü sunan, aynı zamanda masa üzerinde fazla yer kaplamadan kullanılabilen ledli büyüteçtir.

2 yıl
Masaüstü ve Ayaklı Büyüteç
STOKTA VAR
02-05-2024
2015 LEDLİ MASAÜSTÜ BÜYÜTEÇ
 

 

Loyka 2015 ledli masaüstü büyüteç; üzerinde bulunan 30 adet led ve 3X cam lensi ile net bir görüntü sunan, aynı zamanda masa üzerinde fazla yer kaplamadan kullanılabilen ledli büyüteçtir.

 




loyka 2015

 

LOYKA 2015 ÖZELLİKLERİ

 

- 2015 model büyütecin en büyük özellikleri; masa üzeri olması, boyun bölümünün iki farklı noktadan bükülebilmesi ve mercek bölümü üzerindeki kapak sayesinde camın kolay sökülüp takılabilmesidir.

- Büyütecin boyun bölümünde bulunan iki ayrı birleşme noktasından görüş açısına göre kafa bölümü ayarlanabilmektedir.

- Loyka 2015 büyüteç genel kullanıma hitap etmekle birlikte; evlerde örgü, dikiş ve hobi işlerinde, teknik servislerde devre kartlarını lehimlemede ve buna benzer çıplak gözle görmekte zorlandığınız her türlü işte bu büyüteci kolaylıkla kullanabilirsiniz.

- Üzerindeki mercek çok temiz ve berrak bir görüntü veren 3X mercektir, kolaylıkla görüntüleme yapılabilmektedir.

- Loyka 2015 büyütecin kuvvetli ve yeterli aydınlatma yapabilmesi için üzerinde 30 adet led bulunmaktadır. Bu beyaz ışık verebilen ledleri sayesinde gözünüzü yormadan inceleme yapmanız mümkün olacaktır.

- Büyüteci aldığınızda diğer bir kazancınız ise; az enerji harcadığından dolayı elektrik harcamasından da tasarruf etmiş olacaksınız.

- Büyüteçte takılı olan mercek kırıldığında veya yenisi ile değiştirmek istediğinizde aynı boyuta sahip olan merceği takmak için herhangi bir vida sökmeye hiç gerek bulunmuyor! Tek yapmanız gereken cam lensi sabit tutan parçayı döndürerek çıkartmak ve lensi değiştirmek, bu kadar basit :)

- Loyka 2015 masa üstü büyüteç; kargo ile taşınması sırasında herhangi bir zarar görmemesi için, sert karton kutu içerisinde içerisinde saklanmaktadır.


 

 
loyka 2015 ışıklı büyüteç



Masaüstü büyüteç modeli



led ışıklı büyüteç

 

2015 masaüstü ledli büyüteç; 220 V şehir elektiği ile çalışmaktadır. On/Off butonu ile ışıklar yakılıp söndürülebilmektedir.



30 ledli büyüteç

 

3X yakınlaştırma yapı ve kapasitesine sahip olan büyüteçler; inceleme yapılacak yüzeye maksimum olarak 23-24 cm uzaklık mesafesinden bakabilirler. Yakınlaştırdıkça daha da net bir görüntü alırsınız. Işık ile birlikte bakıldığında daha da net bir görüntü elde edilmektedir.



masaüstü led büyüteç



Led ışıklı masaüstü büyüteç

 

2015 masa üstü büyüteç modeli genel kullanıma hitap eden bir büyüteç çeşidimizdir. İnce işçilik gerektiren hobi işleri için ev kullanıcılarının kullanabileceği gibi, atölye ve fabrikalarda 3X yakınlaştırmanın yeterli olduğu prtofesyonel kullanımları için de tercih edilebilmektedir.



Loyka 2015 büyüteç




Masaüstü büyüteç modeli




 
 



 

Teknik Özellikler
Lens Boyutu
4 inch / 10 cm
Yakınlaştırma
5X
Lens Malzemesi
Cam
Işık
30 adet Led ışık kaynağı
Renk
Beyaz
Kullanım Şekli
Masa üzerinde kullanılır, genel kullanıma hitap eder, kuvvetli led ışıklıdır
Paket Kapsamı
2015 büyüteç tek parça olarak kutu içerisinden çıkar

Sattığımız Ürünlere Servis Hizmeti Sunuyoruz

Kaliteli Ürünler Satmaya Çalışıyoruz

Ürünleri Sizden Önce Biz Deniyoruz

MARKALAR
BAŞA DÖN