Akyol.Net | Akyol Fabrika ve Sanayi Malzemeleri

RÜZGAR HIZIÖLÇER

Hava hızını ölçmek için kullanılan cihazlarımızı inceleyiniz.

ÜRÜNÜ İNCELE
DEĞİRMENMAKİNALARI

Değirmen sektöründe kullanılan tüm makinaları inceleyiniz..

ÜRÜNÜ İNCELE
ELEVATÖRİMALAT ÇEŞİTLERİ

Elevatör, dikey taşıma sisteminin kendisini ve parçalarını inceleyiniz.

ÜRÜNÜ İNCELE

MIKNATIS ÜRETİMİ

Farklı Şekillerde ve farklı sektörlerde kullanılan mıknatıs çeşitleri için tıklayın

TIKLAYINIZ

SAC İŞLERİ ÜRETİMİ

Perfore saca şekil verme işleri, özel işler, sac kaynak, sac kıvırma ve bükme, şekil verme gibi adetli ince sac işleri yapılır.

TIKLAYINIZ

E-BÜLTEN

Akyol’un E-Bültenlerini incelemek
için aşağıdaki butona tıklayınız.

E-BÜLTEN

1967’DEN BERİ...

1967 yılında Hak Ticaret olarak Karaköy Kürkçübaşı Han’ da kurulan firmamız 1975 yılında Akyol Ticaret Koll. Şti. olarak Karaköy Adahan’ da ve son olarak 1985 yılından başlayarak Akyol Ticaret Değirmen Levazımatı Limited Şirketi ünvanı ile Necatibey caddesi Hoca Tahsin Sokak No: 9-11 Karaköy İstanbul adresinde halen hizmet vermektedir.

AKYOL HAKKINDA

Faaliyet alanlarımız üç ana gruba ayrılmıştır; dijital teraziler, basküller, ısı ölçer, nem ölçer, ses ölçer, ışık ölçer vb. çeşitli dijital ölçüm cihazlarını içine katabileceğimiz Ölçüm Cihazları Grubu, yurtiçi ve yurt dışında un, yem, yağ, çeltik, fındık fabrikalarının yedek parça talebinin karşılanması ve bunun yanında çeşitli sektörlerdeki Sanayi ve Fabrikalara hizmet sunabildiğimiz Sanayi Malzemeleri Grubu, analiz eleği, sondalar, elektronik elek sallama cihazları gibi kendi imalatımız olan Analiz ve Kontrol Ürünleri Grubu üç büyük faaliyet alanımızı oluşturmaktadır.

Firmamızda 48 personel ile hizmet verilmektedir. Şirket merkezi Karaköy´de olup 1 merkez 5 katlı ana bina ve 2 ayrı depodan oluşmaktadır. 2010 yılında hizmete giren 4 ayrı binadan oluşan 2000 metrekarelik İkitelli şubemiz, depo ve üretim sahası olarak hizmet vermektedir.

AKYOL HAKKINDA
BAŞA DÖN